25.6 C
Blanes

Lloret preveu el desdoblament de la futura variant de la Costa Brava Sud

Lloret de Mar aposta per fer una reserva de terrenys per poder desdoblar una carretera que encara no està feta, la futura variant de la Costa Brava Sud. El projecte dibuixa una via d'un sol carril per banda, més un altre per accelerar en trams concrets.   L'ajuntament creu que aquesta dimensió és insuficient, donat […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar aposta per fer una reserva de terrenys per poder desdoblar una carretera que encara no està feta, la futura variant de la Costa Brava Sud. El projecte dibuixa una via d'un sol carril per banda, més un altre per accelerar en trams concrets.

 

circo de las estrellas

L'ajuntament creu que aquesta dimensió és insuficient, donat el volum de trànsit que hi ha, i sempre ha defensat que siguin dos els carrils a cada banda. Per això, el tinent d'alcalde, Josep Valls, ha demanat que es faci la reserva de terrenys de cara al futur.

 

Demandes a banda, l'ajuntament valora positivament que la prolongació de l'autopista de la costa, la C-32, es comenci a executar l'estiu vinent. Diu que és un projecte viari fonamental, no només per Lloret, sinó per als tres municipis situats al sud de la Costa Brava, que ara pateixen col·lapses constants de trànsit.

 

A més, segons Josep Valls, la futura carretera permetrà connectar Lloret amb l’aeroport de Girona i Barcelona, i amb el també futur TGV. El projecte aprovat preveu una carretera segregada, d'un carril per banda, que connectarà l'autopista C-32 i la carretera de Vidreres.

 

Lloret vol que la via tingui continuació i que arribi, en una segona fase, fins la carretera de Tossa, per tal que envolti el nucli urbà i sigui realment una ronda. Una altra iniciativa viària que es vol fer realitat és la creació d'un carril-bus entre Lloret i Blanes. L'ajuntament explica que està previst en el projecte dels nous accessos a la vila. Considera que serà una realitat a curt termini.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist