21.8 C
Blanes

Lloret promociona la ciutat esportiva a Escandinàvia

Lloret mostrarà, a partir de demà, la seva oferta turística esportiva a la fira de Goteborg, a Escandinàvia, on a l'hivern els clubs tenen problemes seriosos per a practicar l'esport. Des de Lloret Turisme, es considera idoni promoure el projecte de la nova àrea esportiva en un país com l'escandinau, tal i com assenyala la […]

Darreres Notícies

Lloret mostrarà, a partir de demà, la seva oferta turística esportiva a la fira de Goteborg, a Escandinàvia, on a l'hivern els clubs tenen problemes seriosos per a practicar l'esport. Des de Lloret Turisme, es considera idoni promoure el projecte de la nova àrea esportiva en un país com l'escandinau, tal i com assenyala la regidora de turisme de l'ajuntament, Anna Maria Gallart.

 

circo de las estrellas

Tot i que aquesta no és la primera vegada que Lloret és present al certamen de Goteborg, sí que és el primer cop en què presenta la futura ciutat esportiva, que va acompanyada de l'oferta cultural i la de sol i platja.

 

Paral·lelament a la fira escandinava, membres de Lloret Turisme són presents, des d'avui, a un altre esdeveniment, el certamen de Moscou. En aquest cas, és una cita tradicional, ja que el turista rus es mostra molt interessat en venir de vacances a Lloret. Per aquest mercat, és un destí assequible, que ofereix dos al·licients importants: un bon clima i una oferta cultural variada.

 

Segons la regidora Anna Maria Gallart, el turista rus interessa a Lloret. Ve en família, no genera enrenou i no para de fer excursions, és a dir, aprofita al màxim les vacances. Tot i que actualment no és dels mercats més importants per la vila, s'espera que creixi i que, cada cop, adquireixi una rellevància més gran. La fira de Moscou comença avui mateix i acaba el 24 de març.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist