18 C
Blanes

Lloret promociona la seva oferta de congressos, presentacions i esdeveniments

Divendres, un grup de 25 agents internacionals va conèixer, de primera mà, què és el que té la vila per a organitzar-hi trobades de negocis i reunions. És a dir, els visitants es van passejar pels Jardins de Santa Clotilde, les platges més importants i van acabar a l'Hotel Monterrey. Segons Lloret Turisme, l'estada va […]

Darreres Notícies

Divendres, un grup de 25 agents internacionals va conèixer, de primera mà, què és el que té la vila per a organitzar-hi trobades de negocis i reunions. És a dir, els visitants es van passejar pels Jardins de Santa Clotilde, les platges més importants i van acabar a l'Hotel Monterrey.

Segons Lloret Turisme, l'estada va ser profitosa perquè molts dels agents no sabien res sobre aquest tipus d'oferta. Maurici Carbó, gerent de Lloret Turisme.   

circo de las estrellas

Aquest tipus d'estades s'anomenen educacionals, perquè serveixen, precisament, per a descobrir facetes noves d'una destinació turística, en aquest cas, l'oferta de turisme de congressos vinculada a Lloret. Tot i que són iniciatives molt positives, els resultats no arriben d'immediat, sinó que es noten en uns dos anys.   

Els 25 agents que divendres van descobrir Lloret venien de països d'arreu del món. Tant d'Alemanya, com Bèlgica, França, Anglaterra, Estats Units, Tailàndia, Austràlia i Sud-Àfrica. El contacte amb aquest grup es va formalitzar en una fira sobre turisme de congressos feta a Barcelona, a través del Girona Convention Bureau. 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist