25.6 C
Blanes

Lloret promociona les seves novetats en el Saló Internacional del Turisme de Catalunya

El nou Museu del Mar, a punt de ser inaugurat, les activitats gratuïtes a la platja, l'obertura al públic del castell medieval de Sant Joan i el jaciment ibèric de Puig de Castellet. Aquestes són les novetats més destacades que Lloret dóna a conèixer aquests dies en el Saló Internacional del Turisme de Catalunya.   […]

Darreres Notícies

El nou Museu del Mar, a punt de ser inaugurat, les activitats gratuïtes a la platja, l'obertura al públic del castell medieval de Sant Joan i el jaciment ibèric de Puig de Castellet. Aquestes són les novetats més destacades que Lloret dóna a conèixer aquests dies en el Saló Internacional del Turisme de Catalunya.

 

circo de las estrellas

Com és habitual, la destinació és present al certamen dins el recinte del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, des del qual mostra els seus atractius als visitants. El saló, que va obrir les portes dijous i les tanca diumenge, compta amb un total de 1.500 assistents, provinents de 74 països.

 

Segons l'organització, aquests dades demostren el gran potencial emissor del públic català, que representa el 40% del turisme d'Espanya i genera el 30% dels viatges internacionals. La fira està oberta cada dia, de les 10 del matí a les 8 del vespre. El preu de l'entrada és de 8 euros.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist