22 C
Blanes

Lloret reclama ser la seu de cursos de formació professional

L'Ajuntament de Lloret reclama acollir cursos de formació professional, relacionats amb el turisme i l'esport. El consistori es queixa perquè diu que havia arribat a un acord perquè al setembre comencessin a Lloret un seguit de cicles formatius, però no ha estat així.   El regidor d'educació, Francesc Oliva, explica que la seva demanda no […]

Darreres Notícies

L'Ajuntament de Lloret reclama acollir cursos de formació professional, relacionats amb el turisme i l'esport. El consistori es queixa perquè diu que havia arribat a un acord perquè al setembre comencessin a Lloret un seguit de cicles formatius, però no ha estat així.

 

circo de las estrellas

El regidor d'educació, Francesc Oliva, explica que la seva demanda no és nova. Tot al contrari. Diu que fa temps que reclamen que la vila sigui seu d'aquest tipus d'ensenyament. L'ajuntament espera que aquests cursos es facin realitat el proper mes de setembre. L'objectiu és donar sortida a les demandes dels alumnes, que són molts.

 

Per exemple, ara, si un estudiant vol cursar estudis de formació professional relacionats amb el turisme ha d'anar fins a Girona. Lloret només acull un cicle formatiu de grau mitjà sobre comerç, que s'imparteix a l'institut Coll i Rodés.

Per conèixer l'oferta actual sobre formació professional, a partir d'avui i fins dimarts, la vila acull el Bus de les Professions. Va adreçat a nois de tercer i quart d'ESO, que vulguin orientació sobre els tipus de cursos que hi ha disponibles. El bus està situat a l'escola Pere Torrent i el visitaran alumnes organitzats en grups.

Parlem ara d'un altre equipament educatiu. És la nova llar d'infants que es posa en marxa al barri del Rieral. Ja coneixem la data d'obertura. És dilluns que ve, 27 de novembre. El nou equipament acollirà 92 infants, que gaudiran d'un edifici modern, ben equipat i adaptat a les seves necessitats. Es troba situat al costat de l'escola Àngels Alemany.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist