25.6 C
Blanes

Lloret reconeix dificultats per tirar endavant la TDT a la Selva Marítima

Lloret de Mar reconeix que és complicat posar-se d'acord amb Blanes i Tossa per tirar endavant un canal públic local de Televisió Digital Terrestre, tecnologia coneguda amb les sigles de TDT.   El regidor de mitjans de comunicació de l'ajuntament, Joaquim Teixidor, atribueix la dificultat a la diferència de color polític entre les tres poblacions […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar reconeix que és complicat posar-se d'acord amb Blanes i Tossa per tirar endavant un canal públic local de Televisió Digital Terrestre, tecnologia coneguda amb les sigles de TDT.

 

circo de las estrellas

El regidor de mitjans de comunicació de l'ajuntament, Joaquim Teixidor, atribueix la dificultat a la diferència de color polític entre les tres poblacions veïnes i no ha volgut, o no ha pogut, donar terminis de quan estarà enllestit el futur canal de televisió digital.

 

Teixidor considera, però, que el projecte estarà marcat per les pròximes convocatòries electorals, tant a la Generalitat com als ens municipals. Tot i això, Lloret assegura que està dedicant temps i esforços en la gestació del canal de TDT, que hauria de ser realitat a mig termini.

 

Recordem que, ara per ara, l'apagada analògica, és a dir, quan es posi fi al sistema actual en què emet la televisió, està prevista pel gener del 2008. A partir de llavors, totes les televisions haurien de passar-se al format digital.

 

Aquest sistema ja arriba físicament a la nostra vila, cosa que no passa a Blanes ni a Tossa de Mar. És a dir, els veïns que disposen del descodificador corresponent ja poden veure la TDT. En concret, arriben 4 canals privats: la Sexta, Cuatro, CNN Plus i 40 Latino.

 

Es preveu que abans d'acabar l'any, l'oferta digital augmenti. La idea és que arribin 4 canals nous públics, que podrien ser de TVE o bé de Televisió de Catalunya.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist