21 C
Blanes

Lloret repartirà cendrers portàtils a les platges del municipi.

L'ajuntament engega una campanya per evitar que hi hagi burilles de cigarretes a la sorra de la platja. La iniciativa consisteix en repartir uns cendrers reutilitzables. Cada dimecres i diumenge, és a dir, els dies després que hi ha canvi de turistes, un grup de noies es passejarà per les platges repartint aquests cendrers.   […]

Darreres Notícies

L'ajuntament engega una campanya per evitar que hi hagi burilles de cigarretes a la sorra de la platja. La iniciativa consisteix en repartir uns cendrers reutilitzables. Cada dimecres i diumenge, és a dir, els dies després que hi ha canvi de turistes, un grup de noies es passejarà per les platges repartint aquests cendrers.

 

circo de las estrellas

L'objectiu és conscienciar la gent de la importància que té mantenir net el municipi, ja que és una de les coses més ben valorades pels turistes. A més de repartir-ne a la platja, també es donaran cendrers als estancs del municipi.

 

Són uns recipients petits perquè així els fumadors els puguin portar a sobre. Segons l'alcalde, Xavier Crespo, a part de fer-los servir a la platja, l'objectiu és que la gent els utilitzi també quan surtin a fumar al carrer.

 

A part d'engegar la campanya per acabar amb les burilles de cigarreta, l'Ajuntament aquest any destinarà un total de 525.000 euros a la neteja i manteniment de les platges de la vila. Aquest servei inclou la neteja mecànica i manual de la sorra i dels camins de ronda, el buidat de les papereres 3 cops al dia i la recollida de residus flotants del mar mitjançant una embarcació que es passeja per l'aigua. A més, destaca el rec nocturn de la platja principal amb aigua de mar, que moltes poblacions ja han volgut imitar. 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist