21.5 C
Blanes

Lloret serà la seu d’un certamen gastronòmic centrat en el bacallà

Lloret acollirà l'any que ve la final d'un concurs d'àmbit català centrat en receptes fetes a base de bacallà. És una iniciativa que s'ha de concretar, s'ha de treballar encara, i que podria ser d'àmbit estatal o bé convertir-se en unes jornades gastronòmiques, igual que les de l'arròs o la cuina de l'art.   En […]

Darreres Notícies

Lloret acollirà l'any que ve la final d'un concurs d'àmbit català centrat en receptes fetes a base de bacallà. És una iniciativa que s'ha de concretar, s'ha de treballar encara, i que podria ser d'àmbit estatal o bé convertir-se en unes jornades gastronòmiques, igual que les de l'arròs o la cuina de l'art.

 

circo de las estrellas

En qualsevol cas, el que està clar, de moment, és que pel 2007 Lloret serà la seu d'algun certamen relacionat amb el bacallà. El president de l’Associació de Bars i Restaurants, Víctor Rodríguez, explica que el projecte compta amb el suport de les administracions locals, els empresaris i la confraria del bacallà.

 

El que és una realitat, ara, a Lloret, són les jornades dedicades a la Cuina de l'Art. Enguany, s'espera ampliar el poder de convocatòria i atraure clients de fora de la vila. Les jornades han començat aquesta setmana i s'allarguen tot el mes d'octubre. Serveixen, als restauradors i a alguns hotelers, per allargar una mica la temporada turística. Recordem que prenen el nom de la tirada a l'art, una tècnica de pesca antiga i típica de Lloret de Mar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist