22 C
Blanes

Lloret, seu única de motor

Lloret és la única població present en el Saló de l'Automòbil de Barcelona, obert al públic fins aquest diumenge. A més, els dos ral·lis que es desenvolupen a la vila, el Costa Brava i l'Històric, són els únics que es promocionen en el certamen, que espera rebre un milió de visitants.   De moment, al […]

Darreres Notícies

Lloret és la única població present en el Saló de l'Automòbil de Barcelona, obert al públic fins aquest diumenge. A més, els dos ral·lis que es desenvolupen a la vila, el Costa Brava i l'Històric, són els únics que es promocionen en el certamen, que espera rebre un milió de visitants.

 

circo de las estrellas

De moment, al llarg del cap de setmana, el públic ja ha visitat el Saló i s'ha mostrat interessat per tot allò que Lloret pot oferir en relació als ral·lis, als cotxes i a les competicions a motor. L'organització del Saló de l'Automòbil va ser qui va demanar a Lloret ser-hi present.

 

El motiu és que la vila organitza el ral·li més antic de l'estat, el Costa Brava. És, de fet, l'única prova de Catalunya puntuable per al Campionat d'Espanya d'asfalt.

 

El que s’ha muntat al Saló és un podi, que desperta l'atenció dels visitants, on s'hi exhibeixen cotxes de primeres marques, com els Lancia o l’Aston Martin. La pròxima edició del Costa Brava tindrà una categoria nova: el gran turisme.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist