21.8 C
Blanes

Lloret té una mancança de noms de carrers

Lloret de Mar té una mancança de plaques de noms de carrers. Falten, concretament, 266 plaques, que indiquin la denominació de la via pública. Bona part dels vials sense nom estan situats a barris de creixement, com Santa Clotilde o el Rieral, però també en altres punts de la vila. Això ho ha detectat l'ajuntament, […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar té una mancança de plaques de noms de carrers. Falten, concretament, 266 plaques, que indiquin la denominació de la via pública. Bona part dels vials sense nom estan situats a barris de creixement, com Santa Clotilde o el Rieral, però també en altres punts de la vila. Això ho ha detectat l'ajuntament, a través d'un estudi que va encarregar.  

Però qui ha posat sobre la taula el problema és el grup d'ERC de Lloret, a l'oposició, que explica que ha rebut queixes de veïns que viuen en zones que s'estan consolidant i que tenen problemes, per exemple, per rebre el correu. El seu portaveu, Eduard Coloma, explica que hi ha ciutadans que ja fa un any que esperen el nom del carrer on hi tenen el seu domicili. ERC assenyala que els noms dels carrers estan decidits des de fa temps i que, per tant, considera que les plaques ja haurien d'estar col·locades. Per això, el grup acusa l'equip de govern, que formen CiU i PP, de falta de previsió. 

circo de las estrellas

Els republicans anuncien que faran un seguiment del tema, per veure si efectivament, durant les properes setmanes, es col·loquen les places que falten. ERC va exposar la queixa en l'últim ple municipal. Qui va respondre va ser el regidor de governació, Ignasi Riera, que explica que la manca de plaques s'exten a una “infinitat” de carrers. A través de l'estudi, l'ajuntament ha comprovat que també hi ha plaques que es troben en mal estat o trencades, i que, per tant, necessiten una renovació. En total, se n'han encarregat 266, de les quals les que van al casc urbà seran de ceràmica.

Tot i això, el regidor reconeix que s'ha produït cert retard en el procés. La manca de manteniment de les places i l'expansió de nous barris tampoc ha facilitat les coses. En qualsevol cas, Ignasi Riera s'ha compromès a tenir col·locats els noms dels carrers d'immediat, en el termini d'un mes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist