22.2 C
Blanes

Lloret tindrà quatre parcs urbans

L'Ajuntament està treballant per dotar la població de Lloret de quatre grans parcs urbans. Són el Turó d'en Buc, Can Ribalaigua, Can Xardó i el bosc de Fenals. S'estan ultimant els projectes que convertiran aquestes zones de natura en espais de lleure. El regidor de medi ambient, Josep Teixidor, considera que “és una sort” tenir […]

Darreres Notícies

L'Ajuntament està treballant per dotar la població de Lloret de quatre grans parcs urbans. Són el Turó d'en Buc, Can Ribalaigua, Can Xardó i el bosc de Fenals. S'estan ultimant els projectes que convertiran aquestes zones de natura en espais de lleure. El regidor de medi ambient, Josep Teixidor, considera que “és una sort” tenir aquests indrets a dins de l'entramat urbà.

circo de las estrellas

 

Fa tres anys que el consistori ha començat a treballar en la iniciativa, que té com a filosofia acostar la natura als veïns. En la major part dels parcs, s'adequaran els camins, s'hi col·locaran cartells i també instal·lacions diverses, per tal de fer-los més atractius. En total, la inversió per al Turó d'en Buc, Can Ribalaigua, Can Xardó i el bosc de Fenals és de 900.000 euros. L'objectiu, com dèiem, és millorar la qualitat de vida dels veïns i complementar l'oferta turística de Lloret.

 

Hi ha un altre projecte, que té una finalitat semblant. És el de crear 60 horts urbans a Can Ribalaigua. Ara s'acaba d'aprovar el projecte executiu. Ben aviat, s'adjudicaran les obres i abans d'acabar l'any es preveu que els horts estiguin en funcionament. Com que la demanda supera l'oferta existent, l'ajuntament no descarta repetir l'actuació en un altre espai.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist