18 C
Blanes

Lloret tornarà a demanar ser la seu dels jocs Special Olympics

Lloret tornarà a presentar candidatura per acollir els jocs Special Olympics, un cop tingui acabada la zona esportiva. Ho ha anunciat l'alcalde de la vila, Xavier Crespo, en la clausura de les olimpíades per a esportistes amb discapacitat intel·lectual, que va tenir lloc ahir al migdia.   L'acte va reunir més de 7.000 persones a […]

Darreres Notícies

Lloret tornarà a presentar candidatura per acollir els jocs Special Olympics, un cop tingui acabada la zona esportiva. Ho ha anunciat l'alcalde de la vila, Xavier Crespo, en la clausura de les olimpíades per a esportistes amb discapacitat intel·lectual, que va tenir lloc ahir al migdia.

circo de las estrellas

 

L'acte va reunir més de 7.000 persones a les pistes d'atletisme, entre esportistes, voluntaris, delegats, entrenadors, famílies, veïns i organització. Va ser una cloenda molt emotiva, on tothom, i no només els 2.300 participants, va expressar la seva alegria per haver compartit uns dies de joc i d'esport a Lloret.

 

L'alcalde ha dit que els jocs, ara que ja han acabat, han servit per constatar que Lloret és una vila adient per acollir un esdeveniment d'aquesta magnitud. El motiu principal és que tot -els hotels, els equipaments i els diferents espais- està físicament propers i és fàcil anar d'una banda a l'altra. Aquest és un dels punts forts que té Lloret com a destinació turística esportiva. Aquest tret del municipi també l'ha destacat el regidor d'esports, Joaquim Teixidor, que ha qualificat els jocs d'”espectaculars” i “intimistes”.

 

El regidor d'esports ha volgut ressaltar el paper dels escolars, que han estat animant els participants de les olimpíades, i ha agraït, de forma especial, la tasca dels voluntaris. Una valoració diferent és la turística. Els jocs Special Olympics han fet incrementar l'ocupació hotelera aquests quatre dies de pont fins al 85%, segons la regidora de turisme, Anna Maria Gallart. Per Gallart, els jocs han servit per allargar la temporada turística de Lloret, ara que a l'octubre es troba en hores baixes. I ha assegurat que la publicitat que han donat de la destinació és impagable.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist