18.8 C
Lloret de Mar
El presentador, en una fotografia promocional del programa de ràdio.

Llucià Ferrer farà ‘El vermut’, de Ràdio Flaixbac, aquest dissabte a Lloret

Es tracta d’un xou en directe amb públic i dos convidats: la cantant Suu i l’actor Marc Clotet.

El presentador, en una fotografia promocional del programa de ràdio.

Darreres Notícies

Aquest dissabte es podrà gaudir a Lloret del programa “El vermut”, de Ràdio Flaixbac. Anirà a càrrec del seu presentador, el periodista Llucià Ferrer, dins del cicle ‘Estiueja’.

Es tracta d’un xou en directe amb públic, que cada setmana es fa des d’una població diferent de Catalunya. Hi haurà dos convidats molt reconeguts, com la cantant Suu i l’actor Marc Clotet. Entre els diferents temes que es tractaran, hi haurà l’oferta gastronòmica i cultural de Lloret.

El presentador del programa, Llucià Ferrer, avança que “parlarem de Lloret i de les coses tan maques que es poden fer aquí, perquè Lloret mola molt”.

El programa Estiueja del 2021.
El programa Estiueja del 2021.

L’any passat, ‘El Vermut’ de Llucià Ferrer ja va venir a Lloret, amb convidats de luxe com Els Amics de les Arts, a l’hotel Delamar.

En aquesta ocasió, es podrà seguir en directe des de la Plaça de la Vila. Serà aquest dissabte, a partir de les 12 del migdia.

L’entrada serà gratuïta, amb aforament limitat a un màxim de 400 persones, i s’hauran de seguir totes les normes de seguretat de la Covid-19. 

spot_img

El + Vist