17.7 C
Lloret de Mar
Presentació Vermulloret

Aquest diumenge acaben les jornades ‘VermuLloret’

Hi participen 24 bars i restaurants de la vila, que ofereixen els seus vermuts amb propostes i combinacions atractives.

Presentació Vermulloret

Darreres Notícies

Aquest diumenge acaben les jornades “VermuLloret”, que conviden a fer una ruta pels bars i restaurants de Lloret a través dels seus vermuts. La iniciativa va començar el passat mes de juny, organitzada, de manera conjunta, pel Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries de Lloret amb l’Ajuntament. Hi participen 24 bars i restaurants de la vila, que ofereixen els seus vermuts amb propostes i combinacions molt atractives.

La regidora de Bars, Restaurants i Cafeteries, Lara Torres, assenyala que la iniciativa vol posar en valor l’oferta dels diferents establiments de la vila i explica que també es pot entrar en diferents promocions.

Amb aquesta proposta, també vol donar rellevància a la tradició dels vermuts i ajudar a la recuperació del sector de la restauració, molt castigats durant la pandèmia, segons destaca l’alcalde, Jaume Dulsat.

La iniciativa també compta amb l’anomenat “Vermupassport”, a través del qual es podran guanyar diferents premis, com entrades pel Festival Som de Mar, una SmartTV o 50 euros en compres als establiments de l’Associació de Comerciants.

Per entrar en el sorteig, s’haurà de tenir els segells de sis bars o restaurants que participin en la ruta de vermuts: tres del centre de la vila i tres més que estiguin situats als entorns de Lloret. Ho explica Francesc Alsina, gerent del Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries.

Les jornades “VermuLloret” van començar a mitjans de juny i s’allarguen fins a aquest diumenge, 8 d’agost.

spot_img

El + Vist