23.6 C
Lloret de Mar
Nino Gómez i Lara Torres, als estudis de la ràdio, en el sorteig del VermuLloret.

Cristina Carbó guanya el premi de la ruta VermuLloret

En aquesta primera campanya, s'han servit més de 400 vermuts en un total de 24 bars i restaurants de Lloret de Mar.

Nino Gómez i Lara Torres, als estudis de la ràdio, en el sorteig del VermuLloret.

Darreres Notícies

Cristina Carbó és la guanyadora del premi del VermuLloret, la ruta que s’ha fet aquest estiu per primera vegada a la vila, amb un seguit de propostes de vermut –d’allò més diverses- en 24 bars i restaurants.

Les persones que fessin un mínim de sis vermuts, repartits entre el centre i l’entorn de Lloret, entraven en un sorteig amb regals. Són una ‘smart tv’, un xec amb 50 euros per a les botigues de Lloret i dues entrades per al festival Som de Mar.

La caixa amb els noms de les persones que han participat al sorteig del VermuLloret
La caixa amb els noms dels participants i la butlleta guanyadora del sorteig del VermuLloret

La persona guanyadora és la Cristina Carbó, que destaca que els vermuts “eren molt diferents, no només els típics”. La regidora d’aquest sector, Lara Torres, qualifica el VermuLloret “d’èxit” que ha arribat per quedar-se.

Amb aquesta proposta, s’ha volgut donar rellevància a la tradició de fer el vermut i ajudar el sector de la restauració, molt castigat durant la pandèmia. El seu president, Nino Gómez, exposa que “volíem una campanya que integrés tot el municipi, i el vermut és una peça fonamental dels migdies, ho tornarem a fer”.

La iniciativa va començar el passat mes de juny, organitzada, de manera conjunta, pel Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries de Lloret amb l’Ajuntament. S’han servit més de 400 vermuts durant la campanya, la qual s’ha allargat fins a principis d’agost en 24 establiments de la vila.

spot_img

El + Vist