26.4 C
Blanes

Llum verda a la construcció d’una nova deixalleria a Lloret de Mar.

El futur equipament va ubicat a la zona de Can Ribalaigua, on fins ara hi havia dues torres d’alta tensió que generaven un gran impacte visual i un munt de queixes de veïns, ara s’han desmuntat, arran d’un conveni amb la companyia Fecsa-Endesa i s’han soterrat, per tant, el solar ha quedat lliure i ja […]

Darreres Notícies

El futur equipament va ubicat a la zona de Can Ribalaigua, on fins ara hi havia dues torres d’alta tensió que generaven un gran impacte visual i un munt de queixes de veïns, ara s’han desmuntat, arran d’un conveni amb la companyia Fecsa-Endesa i s’han soterrat, per tant, el solar ha quedat lliure i ja no hi ha res que impedeixi la construcció de la nova deixalleria.

El regidor de Medi Ambient, Obres i Serveis de l’Ajuntament, Josep Teixidor, ha explicat que el projecte suposarà una millora per als terrenys de Can Ribalaigua i que el procés per a reubicar la nova deixalleria en aquest espai, i no a l’abocador, on estava projectada inicialment, va començar tres anys enrere, el regidor l’ha qualificat de via crucis, per tots els passos administratius que han hagut de fer.

circo de las estrellas

Ara ja que es disposa del solar i el proper tràmit és començar les obres de construcció, cosa que està prevista d’immediat, a mitjans de juny.

El projecte de la deixalleria té un cost aproximat d’uns 300 mil euros, i uns 4 o 5 mesos d’execució, per tant, es calcula que l’infraestructura s’hauria d’inaugurar abans d’acabar aquest any. 

Quan estigui operativa, es podrà desmuntar la deixalleria provisional de la zona esportiva i que, tot i que ha funcionat durant anys, és massa petita per a les necessitats de Lloret.   

A més de construir la nova deixalleria, que segons l’ajuntament serà modèlica, també es duran a terme millores a l’entorn i s’adequaran els accessos, el fet que sigui un lloc accessible és vital perquè un equipament com aquest, on es reciclen els residus, funcioni, ja que si és així, el seu rendiment és baix.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist