19.5 C
Blanes

L’Obreria de Santa Cristina considera trist que la justícia hagi de resoldre la protecció de la finca

L'Obreria de Santa Cristina considera trist que la justícia hagi de resoldre el conflicte que mantenen amb la Generalitat per haver inclòs la finca dins la zona de protecció d'un paratge veí, Pinya de Rosa, situat a Blanes. L'Obreria, que és propietària i gestora de Santa Cristina, argumenta que la delimitació territorial s'ha decidit a […]

Darreres Notícies

L'Obreria de Santa Cristina considera trist que la justícia hagi de resoldre el conflicte que mantenen amb la Generalitat per haver inclòs la finca dins la zona de protecció d'un paratge veí, Pinya de Rosa, situat a Blanes. L'Obreria, que és propietària i gestora de Santa Cristina, argumenta que la delimitació territorial s'ha decidit a esquenes de Lloret de Mar i que tenen dret a recórrer amb un recurs que ara s'ha admès a tràmit per part dels tribunals.

 

circo de las estrellas

Salvador Palaudelmàs, obrer major de Santa Cristina, ha explicat que des que es va saber la decisió del govern català d'incloure Santa Cristina dins la zona PEIN de la finca blanenca de Pinya de Rosa, han iniciat diverses accions en contra. Una és el recurs, que ara tira endavant, i l'altra és una moció que avui es presenta i es debat en el ple ordinari. L'Obreria espera que hi hagi unanimitat política en aquesta qüestió.

 

Demana a l'administració de la Generalitat que no compliqui el procés i que deixi Santa Cristina fora de l'àmbit del PEIN (Pla Especial d’Interès Natural). L'obrer major assenyala que el paratge ha estat sempre protegit per la gestió que n’han dut a terme. I que ara està preservat, també, pel Pla Director Costaner, que no deixa edificar a tocar la costa, i pel nou pla general de Lloret, que indica que és una finca no urbanitzable.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist