25.6 C
Blanes

L’Obreria de Santa Cristina espera amb escepticisme una resposta de la Generalitat

L'Obreria de Santa Cristina espera, amb “escepticisme”, la proposta que ha d'arribar de la conselleria de Medi Ambient per tal de fer compatible la gestió de l'entitat al capdavant del paratge i l'existència d'un Pla Especial d'Interès Natural a tot el territori.   L'obrer major de Santa Cristina, Salvador Palaudelmàs, argumenta que estan “preocupats” perquè […]

Darreres Notícies

L'Obreria de Santa Cristina espera, amb “escepticisme”, la proposta que ha d'arribar de la conselleria de Medi Ambient per tal de fer compatible la gestió de l'entitat al capdavant del paratge i l'existència d'un Pla Especial d'Interès Natural a tot el territori.

 

circo de las estrellas

L'obrer major de Santa Cristina, Salvador Palaudelmàs, argumenta que estan “preocupats” perquè la Generalitat diu que és difícil fer marxa enrere en el PEIN, és a dir, en la protecció atorgada pel govern català a la finca.

 

L’obrer major ha destacat que el conseller Joaquim Nadal, que va ser a Lloret la setmana passada en un acte de partit, va declarar que el paratge de Santa Cristina ja estava protegit a través d'altres instruments urbanístics i que això reafirma el que sempre ha dit l'Obreria, és a dir, que la preservació que estan tramitant no és necessària.

 

Però l'Obrer Major es mostra dolgut i també preocupat perquè Nadal va dir que el que demana Lloret s'ha d'aconseguir a través de la interpretació. “Ens preocupa l’expressió de Joaquim Nadal que diu que el que demana Lloret ha de ser possible per la via de la interpretació. Malament si parlem d’un document interpretable”, ha dit Salvador Palaudelmàs.

 

L'Obreria espera ara una resposta de la Generalitat, després que dimecres passat li fes arribar un document on argumenta perquè Santa Cristina no ha de formar part d'un Pla d'Espais d'Interés Natural, el que es coneix com a PEIN. De moment, més de 80 entitats donen suport a l’Obreria i unes 4.000 persones han signat a favor de la reivindicació.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist