21.5 C
Blanes

L’Obreria de Santa Cristina espera una reacció immediata de la Generalitat

L'Obreria de Santa Cristina espera una reacció de la Generalitat al llarg d'aquesta setmana. L'entitat vol que el govern català faci un gest o es pronunciï sobre la reivindicació que el paratge quedi fora de la zona de protecció atorgada al voltant d'una finca veïna, situada a Blanes i denominada Pinya de Rosa.   L'objectiu […]

Darreres Notícies

L'Obreria de Santa Cristina espera una reacció de la Generalitat al llarg d'aquesta setmana. L'entitat vol que el govern català faci un gest o es pronunciï sobre la reivindicació que el paratge quedi fora de la zona de protecció atorgada al voltant d'una finca veïna, situada a Blanes i denominada Pinya de Rosa.

 

circo de las estrellas

L'objectiu és no perdre l'autonomia del paratge costaner, que fins ara sempre ha estat preservat i gestionat sense ànim de lucre per part de l'obreria. L'obrer major de Santa Cristina, Salvador Palaudelmàs, argumenta que tenen el suport unànime de la població.

 

L'obreria es reunirà dimecres, és a dir, demà passat, a Santa Cristina, per tal de fer balanç i decidir les accions que adoptarà per fer arribar les seves demandes a la conselleria de Medi Ambient. Una dada que segur que analitzarà, i en positiu, és el suport de les entitats.

 

En només una setmana, una setantena d'associacions de Lloret s'han posicionat a favor de la sobirania de Santa Cristina. Pel que fa al nombre de signatures de veïns, a títol individual, l'Obreria diu que no sap quantes n'hi ha, perquè els fulls es troben repartits pel poble.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist