22 C
Blanes

L’Obreria de Santa Cristina ofereix un concert de Nadal i fa balanç del 2006

Quan arriba el Nadal, un dels actes tradicionals és el concert que ofereix l'Obreria de Santa Cristina a l'ermita. En aquesta ocasió, el Cor Maragall, una entitat de prestigi, és qui protagonitza la sessió musical. Els seus 40 cantaires interpretaran nadales d'arreu del món, tant les internacionals com les més catalanes.   El concert de […]

Darreres Notícies

Quan arriba el Nadal, un dels actes tradicionals és el concert que ofereix l'Obreria de Santa Cristina a l'ermita. En aquesta ocasió, el Cor Maragall, una entitat de prestigi, és qui protagonitza la sessió musical. Els seus 40 cantaires interpretaran nadales d'arreu del món, tant les internacionals com les més catalanes.

 

circo de las estrellas

El concert de Nadal de l'Obreria està previst dissabte, a partir de les 9 del vespre, a l'ermita, que es guarnirà especialment per l'ocasió. L'accés és gratuït. En un moment com aquest, en què ens trobem a les acaballes de l'any, és idoni fer balanç.

 

Per l'Obreria, les valoracions són positives i destaca, com a fita estrella, que s'hagi demanat que Santa Cristina quedi fora de la zona PEIN, la zona de protecció de la finca veïna Pinya de Rosa, situada a Blanes. En aquest aspecte, Salvador Palaudelmàs assenyala la unanimitat de criteris assolida a Lloret, tant amb el poble com amb l’ajuntament.

 

Com saben, l'ajuntament va aprovar una moció per demanar que la finca quedés exclosa de la zona PEIN. La resposta ha de venir de la Generalitat. Arran del canvi de govern, calen nous contactes que l'Obreria farà efectius després de les Festes de Nadal. Reconeix que la fita és complicada i difícil, però confia en el suport mostrat per part dels veïns de Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist