25.6 C
Blanes

L’Obreria de Santa Cristina prendrà accions legals contra la delimitació del PEIN de Pinya de Rosa

L'Obreria de Santa Cristina portarà als jutjats el cas de la delimitació del PEIN de Pinya de Rosa. L'entitat assegura que la nova catalogació del terreny és perjudicial per Lloret i per la mateixa obreria i per aquest motiu ha decidit iniciar accions judicials i convocar manifestacions ciutadanes.   L'Obrer Major de Santa Cristina, Salvador Palaudelmàs, […]

Darreres Notícies

L'Obreria de Santa Cristina portarà als jutjats el cas de la delimitació del PEIN de Pinya de Rosa. L'entitat assegura que la nova catalogació del terreny és perjudicial per Lloret i per la mateixa obreria i per aquest motiu ha decidit iniciar accions judicials i convocar manifestacions ciutadanes.  

L'Obrer Major de Santa Cristina, Salvador Palaudelmàs, està convençut que l'època de les campanyes electorals és el millor moment per fer ressò de les seves queixes. Palaudelmàs no entén el motiu d'aquesta delimitació, ja que no veu que Santa Cristina estigui amenaçada per la construcció massiva que està patint Lloret aquests últims anys.

circo de las estrellas

Segons l'obrer major, són els mateixos lloretencs els que han decidit preservar Santa Cristina durant tot aquest temps, per sobre d'intents d'especulació, construcció i urbanització.

A més, tant el Pla General de Lloret com el Pla Director Urbanístic del Sistema Costaner qualifiquen la finca de NO urbanitzable.  En aquest sentit, Palaudelmàs ha volgut deixar clar que NO tenen res en contra del PEIN de Pinya de Rosa. L'única cosa que els preocupa és perdre el poder de decisió sobre el paratge de Santa Cristina.  

Abans del 5 de setembre, l'Obreria ha de presentar un contenciós administratiu als jutjats, en contra de la delimitació del PEIN Pinya de Rosa.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist