22 C
Blanes

L’obreria de Santa Cristina vendrà banderes per donar color a la Festa Major.

L'obreria de Santa Cristina ultima els preparatius del dia 24, dilluns que ve, en què la vila viu amb intensitat la diada de la patrona de Lloret. És un dia en què les activitats són moltes i variades, i comencen a primera hora del matí, amb la passada dels obrers i la processó. Tot plegat […]

Darreres Notícies

L'obreria de Santa Cristina ultima els preparatius del dia 24, dilluns que ve, en què la vila viu amb intensitat la diada de la patrona de Lloret. És un dia en què les activitats són moltes i variades, i comencen a primera hora del matí, amb la passada dels obrers i la processó.

Tot plegat requereix molta preparació, temps i esforços, a un ritme una mica frenètic, segons confessa l'entitat. Una possibilitat que ofereix són la venda de banderes, de color grana i amb l'escut de l'obreria, per engalanar balcons en motiu de la Festa Major.

circo de las estrellas

Les banderes es vendran a la plaça de l'església a partir de demà a un preu de 10 euros la unitat. L'obreria calcula que, amb el centenar de banderes que té, en un parell de dies s'hauran esgotat. Assegura que hi ha força demanda.

A banda de vendre banderes amb el color i l'escut de l'obreria, l'entitat està molt enfeinada per tenir a punt tot allò que cal per celebrar la Festa Major de Lloret. L'obreria explica que ha entregat els uniformes a les entitats que participen en la s'Amorra amorra, que ja deuen estar entrenant per ser els més ràpids en la regata de dilluns. El dia abans, diumenge, s'exposaran tots els llaguts en el passeig Verdaguer a partir de la una del migdia.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist