18 C
Blanes

L’Obreria demana la intervenció del Síndic per excloure Santa Cristina del PEIN de Blanes

L'obreria de Santa Cristina ha demanat al Síndic de Greuges que intervingui per tal de deixar clar a la Generalitat que la finca ha de quedar fora de la zona de protecció que s'atorga al paratge blanenc i veí de Pinya de Rosa. L'entitat argumenta que la seva única funció és tenir cura de Santa […]

Darreres Notícies

L'obreria de Santa Cristina ha demanat al Síndic de Greuges que intervingui per tal de deixar clar a la Generalitat que la finca ha de quedar fora de la zona de protecció que s'atorga al paratge blanenc i veí de Pinya de Rosa. L'entitat argumenta que la seva única funció és tenir cura de Santa Cristina i que, per tant, no hi haurà cap problema si el sector s'exclou de la zona PEIN, que és l'espai a preservar al voltant de Pinya de Rosa.

 

circo de las estrellas

L'obrer major, Salvador Palaudelmàs, explica que la tasca del síndic no és valorar la situació, sinó vetllar perquè el procés administratiu sigui correcte. En aquest sentit, recorda que s'han produït defectes de tràmit, ja que la decisió de protegir així Santa Cristina s'ha pres a les esquenes de Lloret de Mar.

 

Salvador Palaudelmàs explica que “hi ha hagut defectes de procediment administratiu durant la tramitació del PEIN, que són els que han donat lloc que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya acceptés a tràmit els contenciosos que s’han presentat. Hi ha hagut defectes, al·legacions que no s’han contestat”.

 

Aquest, però, no és l'únic problema. L'obreria acusa els polítics de no estar a l'alçada de les circumstàncies. “Les gestions fetes amb la conselleria, amb els polítics que tenen responsabilitats, no han estat a l’alçada, no han acomplert els que ens van dir”, diu Salvador Palaudelmàs.

 

Segons l'Obreria, el Síndic va atendre de forma molt correcte les seves demandes i a més va visitar la finca el mateix dijous. El va acompanyar el seu equip. Així, tots plegats van conèixer, en primera persona, la bellesa del paratge de Santa Cristina, la seva història i els límits de la finca.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist