18 C
Blanes

L’Obreria es mostra poc optimista davant la reunió d’avui amb el conseller Baltasar

Màxima expectació en la trobada que es duu a terme avui entre l'Obreria de Santa Cristina i el conseller de medi ambient, Francesc Baltasar, a la Generalitat. L'objectiu és intentar acostar postures pel que fa a la demanda, per part de Lloret, perquè el paratge deixi de formar part del Pla d'Espais d'Interés Natural (PEIN) […]

Darreres Notícies

Màxima expectació en la trobada que es duu a terme avui entre l'Obreria de Santa Cristina i el conseller de medi ambient, Francesc Baltasar, a la Generalitat. L'objectiu és intentar acostar postures pel que fa a la demanda, per part de Lloret, perquè el paratge deixi de formar part del Pla d'Espais d'Interés Natural (PEIN) que protegeix una finca veïna situada a Blanes.

 

circo de las estrellas

El motiu que argumenta l'Obreria, l'entitat gestora del paratge de Santa Cristina, és que no vol perdre autonomia ni capacitat de decisió. Això defensarà avui en la reunió amb el màxim representant de la conselleria de Medi Ambient, una trobada que, segons l'obrer major, Salvador Palaudelmàs, “no convida a l’optimisme i no puc dir res més”.

 

El president de l'Obreria explica que han rebut, de forma avançada, un extracte de la proposta que els farà avui el conseller, el qual els porta a fer aquesta reflexió abans de la reunió. La trobada també servirà a l'Obreria per fer entrega de totes les firmes de suport que ha rebut, així com de les entitats que els fa costat. El balanç final són 4.027 signatures i 82 associacions.

 

Aquesta trobada es duu a terme avui, després que els representants de l'Obreria visitessin el Parlament de Catalunya dimecres per entrevistar-se amb Joan Puigcercós, com a membre d'ERC. En la visita, van trobar-se, pels passadissos, els consellers que tenen competències en la protecció del territori, que són el de Medi Ambient i el de Política Territorial, és a dir, Francesc Baltasar i Joaquim Nadal. Amb ells van intercanviar impressions i sembla que van servir per convocar la reunió oficial d'avui divendres.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist