25.6 C
Blanes

L’Obreria fa una crida als veïns per exigir la no annexió de Santa Cristina al PEIN de Blanes

“Santa Cristina no és de Barcelona ni de Blanes. És de Lloret de Mar, i hem d’aixecar la veu per fer-nos sentir. Volem que se sàpiga el problema, que no es respecta l’autonomia que ha tingut sempre Lloret per a gestionar Santa Cristina”.   Són paraules de Salvador Palaudelmàs, obrer major de Santa Cristina. Un […]

Darreres Notícies

“Santa Cristina no és de Barcelona ni de Blanes. És de Lloret de Mar, i hem d’aixecar la veu per fer-nos sentir. Volem que se sàpiga el problema, que no es respecta l’autonomia que ha tingut sempre Lloret per a gestionar Santa Cristina”.

 

circo de las estrellas

Són paraules de Salvador Palaudelmàs, obrer major de Santa Cristina. Un missatge on deixa clar que l'entitat vol passar a l'acció. Han quedat enrere les demandes per part de l'Obreria perquè la finca de Santa Cristina no quedi annexionada a la zona protegida de Pinya de Rosa de Blanes.

 

La Generalitat, l'administració que ha tirat endavant la preservació del sector on s'hi ha inclòs el paratge lloretenc, ha desestimat les al·legacions presentades des de la vila. Davant aquesta negativa, l'Obreria ha decidit radicalitzar la seva postura i convertir l'Aplec dels Perdons de diumenge en un acte reivindicatiu.

 

“Ens obliguen a plantar cara. Hem esgotat la via del diàleg. Nosaltres ens hem comportat de forma correcta, educada i pacífica. Però la veritat és que ens sentim impotents”, reconeix Salvador Palaudelmàs. Perquè l'acte sigui el més concorregut possible, l'Obreria fa una crida als veïns i a les entitats perquè diumenge vagin a l'Aplec dels Perdons a suport a les seves reivindicacions.

 

A part d'això, els recursos presentats contra la inclusió de Santa Cristina dins el PEIN de Pinya de Rosa s’han admès a tràmit. En són tres. Un de l’Obreria, un altre de l’ajuntament i el tercer d’un advocat de Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist