21.8 C
Blanes

L’Obreria fa una crida per a reunir totes les signatures de suport

L'Obreria de Santa Cristina fa una crida a veïns i entitats perquè els facin arribar les signatures que han recollit. La campanya, iniciada dos mesos enrere, té com a objectiu rebre el suport de la població per dir no al Pla d'Espais d'Interés Natural (PEIN) on la Generalitat vol incloure el paratge de Santa Cristina, […]

Darreres Notícies

L'Obreria de Santa Cristina fa una crida a veïns i entitats perquè els facin arribar les signatures que han recollit. La campanya, iniciada dos mesos enrere, té com a objectiu rebre el suport de la població per dir no al Pla d'Espais d'Interés Natural (PEIN) on la Generalitat vol incloure el paratge de Santa Cristina, i que l'Obreria entén que afectarà la seva capacitat de gestió i de preservació del solar.

 

circo de las estrellas

L'obrer major, Salvador Palaudelmàs, explica que posen fi a la recollida perquè les persones que han volgut donar suport “ja han tingut temps de fer-ho”. Per tant, totes les persones que tinguin els fulls de firmes de l'Obreria, a casa, a la botiga o bé on sigui, es demana que els facin arribar a la pastisseria Frigola abans del 2 de maig, és a dir, dimecres vinent.

 

L'objectiu de l'entitat és recollir totes les signatures, per entregar-les a la conselleria de Política Territorial divendres. Abans volen comptar-les totes, amb les que esperen passar de les 4.000.

 

L'Obreria de Santa Cristina diu que preveu rebre una resposta del govern català la setmana que ve. Si no és així, no descarta noves mobilitzacions abans de les eleccions municipals.

 

L'Obreria recorda que manté la seva postura de rebutjar el Pla d'Espais d'Interés Natural (PEIN) al voltant de la finca Pinya de Rosa de Blanes, que inclou Santa Cristina. Assegura que, per a ells, la única forma de garantir que no hi hauran intrusions externes en la gestió del paratge és quedar fora de la zona de protecció decretada per la Generalitat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist