21.8 C
Blanes

L’Obreria repartirà tickets per reservar plaça per la processó de Sta Cristina

L'Obreria ha trobat una manera de regular l’anada a Santa Cristina el dia de Festa Major, a partir d’avui a les 4 de la tarda, es repartiran tiquets a l’oficina de Turisme de Can Garriga per reservar plaça.   En total hi ha 1232 llocs, entre els quals s’han de comptar els de les autoritats, orquestra, vogadors i […]

Darreres Notícies

L'Obreria ha trobat una manera de regular l’anada a Santa Cristina el dia de Festa Major, a partir d’avui a les 4 de la tarda, es repartiran tiquets a l’oficina de Turisme de Can Garriga per reservar plaça.  

En total hi ha 1232 llocs, entre els quals s’han de comptar els de les autoritats, orquestra, vogadors i premsa, que són 392. Per tant, en queden 840 per tothom qui vulgui assegurar-se el viatge per mar fins a Santa Cristina. Cal tenir en compte que, com a màxim, es repartiran 4 tiquets per persona.

circo de las estrellas

Tothom qui tingui tiquet podrà seguir la processó per mar amb les embarcacions de Dofijets i Viajes Marítimos. L'Obrer Major, Salvador Palaudelmàs, explica que aquestes barques intentaran fer un segon viatge més tard per la gent que s’hagi quedat a terra. Tot i així, Palaudelmàs, adverteix que les persones que es quedin sense tiquet no tenen el viatge assegurat.   

Els tiquets, que són gratuïts, es poden recollir a l’oficina de Turisme de Can Garriga a partir d’avui a les 4 de la tarda i fins dilluns, dia 23, a les 8 del vespre. L'horari és de 9 del matí a 8 del vespre. Només es repartiran 4 tiquets per persona.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist