22.2 C
Blanes

L’Obreria té una reunió pendent amb la Generalitat abans del 27 de maig

L'Obreria de Santa Cristina, entitat gestora i protectora del paratge, té el compromís de la Generalitat que es reuniran abans de les eleccions municipals. L'objectiu és tractar la inclusió de la finca dins l'àmbit de delimitació del Pla d'Espais d'Interés Natural, decretat pel govern català, i on Lloret no hi vol estar present.   Els […]

Darreres Notícies

L'Obreria de Santa Cristina, entitat gestora i protectora del paratge, té el compromís de la Generalitat que es reuniran abans de les eleccions municipals. L'objectiu és tractar la inclusió de la finca dins l'àmbit de delimitació del Pla d'Espais d'Interés Natural, decretat pel govern català, i on Lloret no hi vol estar present.

 

circo de las estrellas

Els motius donats per l'Obreria són que perdran autonomia i capacitat de decisió, mentre que, pel que sembla, Medi Ambient es limita a dir que el cas de Santa Cristina tindrà un tracte especial però dins la zona de protecció aprovada. Això no satisfà l'entitat, tal i com explica el seu president i obrer major, Salvador Palaudelmàs, que qualifica la proposta de “no acceptable”.

 

L'Obreria està a l'espera de rebre un tercer informe jurídic, que acabarà d'arrodonir els arguments per dir no a la protecció atorgada per la Generalitat. Tot i això, la situació, ara mateix, es considera “no optimista”.

 

D'altra banda, l'entitat ha rebut una carta de la ciutat italiana de Bolsena, en agraïment pels actes d'agermanament celebrats al voltant del dia de Sant Jordi. La voluntat és continuar l'agermanament, i una de les vies és a través del turisme, ja que les dues viles viuen dels visitants des de fa temps.

 

L'Obreria, l'ajuntament i els representants de Bolsena estan treballant per tal de mantenir una relació constant. Una altra prova és que veïns de la ciutat italiana seran presents a la reunió de divendres sobre turisme sostenible.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist