18 C
Blanes

Malestar per les multes als autocars turístics

Els Mossos d'Esquadra han incrementat les multes a autocars que porten turistes a la costa. El motiu és que no disposen d'un certificat que, segons les agències de viatges, és recomanable, però no obligatori.   El sector denuncia que quan això es produeix, els visitants passen hores a dins del vehicles sense poder arribar al […]

Darreres Notícies

Els Mossos d'Esquadra han incrementat les multes a autocars que porten turistes a la costa. El motiu és que no disposen d'un certificat que, segons les agències de viatges, és recomanable, però no obligatori.

 

circo de las estrellas

El sector denuncia que quan això es produeix, els visitants passen hores a dins del vehicles sense poder arribar al seu destí i s'enduen una mala imatge turística.

 

L'últim cas va ser dissabte, en una de les carreteres d'arribada a Lloret. Era un autocar alemany. Els mossos el van fer parar i li van exigir un formulari nou, fet a màquina. El tenien fet a mà i per això els xofers van ser multats amb 8.000 euros. 

 

El president de les Agències Receptives Associades de Catalunya, Fèlix Aguilar, explica que reunir aquestes quantitats és “complicat”, i que, a més, si no les pagues no pots moure el vehicle. El sector demana sensibilitat a la policia. D'una banda, diu que tot es redueix a un “problema de forma”, i que, per tant, no és tan greu. I d'altra banda demana que, en aquestes aturades, poder portar els turistes al seu destí, perquè no hagin de passar hores tancats en un vehicle.

 

Aquesta no és la primera vegada que les empreses turístiques denuncien un excés de zel per part de la policia. I afegeixen que pensen fer arribar la seva queixa a la Generalitat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist