22 C
Blanes

Malestar veïnal per la festa del Condado del Jaruco

Cap de setmana marcat per les festes de barris a Lloret. Hi ha dos sectors que avui comencen la celebració i l'allarguen tot el cap de setmana. Són la urbanització del Condado del Jaruco i Mont Lloret.   En el primer cas, hem de dir que la festa va acompanyada de certa polèmica. Una part […]

Darreres Notícies

Cap de setmana marcat per les festes de barris a Lloret. Hi ha dos sectors que avui comencen la celebració i l'allarguen tot el cap de setmana. Són la urbanització del Condado del Jaruco i Mont Lloret.

 

circo de las estrellas

En el primer cas, hem de dir que la festa va acompanyada de certa polèmica. Una part dels veïns han presentat queixes a l'ajuntament, a la Generalitat i també als mossos d'esquadra. Diuen que els actes previstos poden generar algun incendi, ja que es duen a terme a prop de zones boscoses. També es queixen de la música que hi ha prevista.

 

Davant d'això, una membre de l'associació de veïns, Maite Moretones, assegura que no hi ha risc d'incendi i que compten amb els permisos per a organitzar la festa al Condado del Jaruco. L'associació considera que les queixes venen arran d'un problema entre veïns i avança que la festa tirarà endavant tal i com està prevista.

 

Per començar, avui hi ha un ball amb el conjunt Xapó, i demà continuen els actes amb una botifarrada, una festa de l'escuma, un berenar i un ball de nit. De cara a diumenge, les propostes són un estofat, un espectacle infantil i havaneres.

 

L'altre sector que està de celebració és el de Mont Lloret. El programa que s'ha confeccionat busca la implicació de veïns de totes les edats, joves i grans. Els actes d'avui a Mont Lloret consisteixen en un pregó de festes, una cercavila, un sopar a l'aire lliure i una actuació musical. La celebració es clausura diumenge amb havaneres i un cremat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist