18 C
Blanes

Malgrat el retard, un miler de persones reben Ronaldinho a Lloret

Prop d’un miler de persones es van acostar ahir a la plaça de la vila per veure de prop Ronaldinho. El crack del Barça va arribar amb una hora de retard, cap a les 6 de la tarda, per fer una visita oficial a Lloret com a patrocinador de la seva pàgina web. Qui l’esperava […]

Darreres Notícies

Prop d’un miler de persones es van acostar ahir a la plaça de la vila per veure de prop Ronaldinho. El crack del Barça va arribar amb una hora de retard, cap a les 6 de la tarda, per fer una visita oficial a Lloret com a patrocinador de la seva pàgina web. Qui l’esperava amb més impaciència, i aguantant el fred com podien, eren els més petits. I van ser els que primer van rebre la seva atenció. Amb una rapidesa sorprenent, Ronaldinho es va fotografiar amb diferents equips lloretencs.

 

circo de las estrellas

L’astre del fubtol va asegurar que “arribar a Lloret i rebre aquest carinyo és perfecte; no esperava arribar aquí i veure tanta gent”. La visita va ser ràpida i estava programada fins a l’últim detall. Oficialment, venia a presentar la nova versió de la pàgina web ronaldinho-gaucho.com, que té Lloret Turisme i 4 empreses més com a espònsors. Ronaldinho, que va venir a Lloret acompanyat de part de la seva família i rodejat de guardaespatlles, va respondre les preguntes del gran nombre de mitjans de comunicació que van seguir la visita. Evidentment va parlar del Barça: “Sempre he dit que estic content aquí. A mi em toca només jugar a futbol, que és el que m’agrada. L’altra feina la fan el meu germà i els directius. Jo vull gaudir al màxim del Barcelona, de Lloret, on la gent em tracti amb carinyo i estic content”.

 

Aquesta visita s’emmarca dins el conveni de col·laboració que Ronaldinho va signar amb Lloret un any enrere. A canvi de pagar 200 mil euros per patrocinar la pàgina web, el jugador ha de visitar la vila un cop a l'any com a mínim. L’alcalde, Xavier Crespo, va justificar aquest patrocini i va assegurar: “El futur de Lloret es basa molt en l’esport i a Lloret, vila esportiva creiem que en aquests moments el número 1 de l’esport ara està en la que nosaltres creiem que és la primera destinació turística del món, Lloret de Mar”. La pàgina a internet www.ronaldinhogaucho.com ha rebut dos milions i mig de visites des que s’ha posat en marxa. Són dades difoses ahir a la roda de premsa, en què també es va explicar que els internautes que més s’interessen pel lloc web són d'Espanya, Brasil, Mèxic i Estats Units. Uns mercats, aquests darrers, als quals seria difícil d’arribar per part de Lloret si no fos per la pàgina de Ronaldinho.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist