22 C
Blanes

Manifestació per reclamar més places públiques en les llars d’infants de Lloret.

Una vuitantena de pares i mares de Lloret de Mar s’ha concentrat aquesta tarda a les portes de l’escola Pere Torrent per a protestar per la falta de places públiques en les llars d’infants. Exigeixen a l’ajuntament una resposta immediata, de cara al proper curs escolar.  “Ronaldinho sí, llars d’infants també”. Això deia una de […]

Darreres Notícies

Una vuitantena de pares i mares de Lloret de Mar s’ha concentrat aquesta tarda a les portes de l’escola Pere Torrent per a protestar per la falta de places públiques en les llars d’infants. Exigeixen a l’ajuntament una resposta immediata, de cara al proper curs escolar. 

“Ronaldinho sí, llars d’infants també”. Això deia una de les pancartes que van aixecar ahir pares i mares. Demanen, amb la protesta, una escolarització pública per als seus infants i es queixen que no hi ha places disponibles. Per això, proposen a l’ajuntament que construeixi un llar d’infants prefabricada o bé que subvencioni la diferència de preu d’un centre privat.  

circo de las estrellas

La resposta de l’ajuntament és que no és una etapa d’escolarització obligatòria, tot i que diu que comparteix la preocupació de les famílies afectades. Els recorda que té previst construir un centre nou, que serà el tercer de Lloret, d’aquí a 2 anys.  

En la concentració d’ahir, els 80 pares i mares van rebre el suport del PSC, ICV i el Moviment Independent Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist