26.4 C
Blanes

Maria Carme Bausili exposa pintures dels paisatges de Lloret a l’Espai Marina

La sala d'exposicions de l'Ajuntament acull aquests dies una mostra de les lloretenques Toti Fàbregas i Maria Carme Bausili. La presentació porta per títol "Mar i Muntanya".  Mentre que Fàbregas se centra en la costa lloretenca per pintar paratges relacionats amb el mar, Bausili prefereix els aspectes de la natura relacionats amb la terra. La […]

Darreres Notícies

La sala d'exposicions de l'Ajuntament acull aquests dies una mostra de les lloretenques Toti Fàbregas i Maria Carme Bausili. La presentació porta per títol "Mar i Muntanya". 

Mentre que Fàbregas se centra en la costa lloretenca per pintar paratges relacionats amb el mar, Bausili prefereix els aspectes de la natura relacionats amb la terra. La seva obra està formada bàsicament per flors i plantes, perquè és amb el que se sent més a gust.  

circo de las estrellas

Les dues pintores lloretenques estan contentes per poder exposar a la sala de l'Ajuntament, tot i que Maria Carme Bausili reivindica que a Lloret hi falta una sala d'art amb les característiques adequades.  

Quan Bausili era petita, a l'escola l'assignatura que li anava millor era dibuix. Als 16 anys va començar a l'escola de pintura "Massana" de Barcelona i des de llavors sempre ha pintat com a entreteniment. Ara, juntament amb Toti Fábregas, té l'oportunitat d'exposar alguns dels seus quadres als baixos de l'Ajuntament.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist