25.6 C
Blanes

Maria Dolors Fontserè renova el càrrec de jutgessa de pau de Lloret

El registre civil de Lloret de Mar és atípic. Ho és pel volum de feina que genera. Ho diu la jutgessa de pau, Maria Dolors Fontserè, que en el ple de dilluns passat va ser renovada en el càrrec per unanimitat. Segons Fontserè,. Explica també: “Des que vaig començat l’any ’94 la població de la […]

Darreres Notícies

El registre civil de Lloret de Mar és atípic. Ho és pel volum de feina que genera. Ho diu la jutgessa de pau, Maria Dolors Fontserè, que en el ple de dilluns passat va ser renovada en el càrrec per unanimitat. Segons Fontserè,. Explica també: “Des que vaig començat l’any ’94 la població de la vila s’ha més que doblat”. I, per l’elevat nombre de casos que els arriben, considera que “el jutjat de Lloret genera un volum de feina important i, per tant, hauria de ser un jutjat de primera instància”. A causa d’aquesta quantitat de feina, el jutjat de Lloret no funciona com els registres civils de poblacions de cinc mil o set mil habitants on només s’hi va un parell o tres de cops a la setmana, sinó que el de Lloret demana molta dedicació.

 

circo de las estrellas

Maria Dolors Fontserè fa 12 anys que és jutgessa de pau de Lloret. Diu que en moments passats havia pensat deixar el càrrec perquè “era difícil conciliar la feina de directora d’hotel amb el càrrec”, però afirma que aquest cop la renovació del càrrec li ha arribat en un moment de prejubilació i, per això, ha acceptat continuar amb aquesta tasca. El ple de dilluns va ratificar-la en el càrrec per almenys 4 anys més.

 

Fontserè ha mostrat la seva satisfacció, sobretot per l’agraïment que va rebre per la tasca feta, una aspecte que sovint diu que ha trobat a faltar: “Sempre és agradable rebre el reconeixement del consistori, perquè a vegades no saps ben bé si valoren la teva feina”. El càrrec de Fontserè com a jutgessa de pau de Lloret es va aprovar per unanimitat en el ple de dilluns passat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist