8.3 C
Lloret de Mar

Marta Pagés parlarà sobre l’ataràxia, divendres a Lloret

Ataràxia és un nom que ve del grec i vol dir absència de torbació. L’ataràxia és un nou mètode per tractar els problemes que consisteix en reduir la intensitat de les passions i els desitjos per enfortir-se davant les adversitats. Per exposar-ne més detalls, s’ha organitzat una xerrada aquest divendres a Lloret. La ponent és […]

Marta Pagés als estudis de la ràdio
Marta Pagés als estudis de la ràdio

Darreres Notícies

Ataràxia és un nom que ve del grec i vol dir absència de torbació. L’ataràxia és un nou mètode per tractar els problemes que consisteix en reduir la intensitat de les passions i els desitjos per enfortir-se davant les adversitats. Per exposar-ne més detalls, s’ha organitzat una xerrada aquest divendres a Lloret. La ponent és la docent i terapeuta Marta Pagés.

Marta Pagés ha explicat que el mètode té en compte tots els aspectes de la persona i que és molt útil en moments de dificultat com l’actual, en què moltes persones pateixen perquè no troben feina i tenen problemes econòmics.

La xerrada sobre ataràxia, oberta a tothom, es farà divendres a dos quarts de vuit del vespre al centre Abel Costa, al carrer Sant Elm, número 16. La idea és, més endavant, fer un curs pràctic sobre ataràxia.

spot_img

El + Vist