25.6 C
Blanes

Màxima expectació a Lloret amb la visita de Ronaldinho

Nova Ràdio Lloret ofereix en directe les paraules que el jugador adreça als lloretencs en la roda de premsa des de la sala d'actes.   El crack brasiler serà per primera vegada a la vila, des que el municipi va signar el conveni per patrocinar la seva pàgina web, ronaldinho-gaucho.com. La visita serà d'allò més […]

Darreres Notícies

Nova Ràdio Lloret ofereix en directe les paraules que el jugador adreça als lloretencs en la roda de premsa des de la sala d'actes.

 

circo de las estrellas

El crack brasiler serà per primera vegada a la vila, des que el municipi va signar el conveni per patrocinar la seva pàgina web, ronaldinho-gaucho.com. La visita serà d'allò més completa. Està previst que comenci a les 5 de la tarda a la plaça de la vila. Inclou sessions de fotos, roda de premsa, un discurs des del balcó de l'ajuntament, firma d'autògrafs, i trobada amb autoritats i patrocinadors.

 

El regidor de promoció econòmica de l'ajuntament, Francesc Oliva, ha destacat que Lloret és el principal espònsor de la pàgina web de Ronaldinho. La visita de Ronaldinho demà a la tarda a Lloret està programada fins a l'últim detall. S'hi espera moltíssima gent, molts fans que voldran fer-se una foto o demanar un autògraf a l'astre del futbol. Per això, l'ajuntament ha previst un gran desplegament policial i de seguretat.

 

Recordem que l'acord de patrocini, que suposa una inversió de 200.000 euros anuals per part de Lloret, obliga el jugador a visitar, un mínim d'un cop a l'any, el municipi. La programació de demà indica que Ronaldinho arribarà a la plaça de la vila a partir de les 5 de la tarda. Allà es farà fotografies amb equips de Lloret.

 

Després pujarà a la sala d'actes de l'ajuntament, per a signar en el llibre d'honor i entrevistar-se amb les autoritats i patrocinadors. A continuació, oferirà una roda de premsa i unes paraules als assistents. En acabar, tornarà a la plaça de la vila, per atendre els seus fans.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist