25.6 C
Blanes

Més de 300 alumnes arribaran a Lloret després de l’inici del curs

Lloret de Mar espera rebre, al llarg d'aquest curs escolar, entre 300 i 350 alumnes, la immensa majoria immigrants. És el que s'anomena Matrícula Oberta, i fa referència als estudiants que s'incorporen a les classes després de l'inici del curs.   En els dos últims anys, la tendència és aquesta, uns 300 nens i nenes […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar espera rebre, al llarg d'aquest curs escolar, entre 300 i 350 alumnes, la immensa majoria immigrants. És el que s'anomena Matrícula Oberta, i fa referència als estudiants que s'incorporen a les classes després de l'inici del curs.

 

circo de las estrellas

En els dos últims anys, la tendència és aquesta, uns 300 nens i nenes que van arribant durant la temporada escolar. Això fa que siguin necessàries aules noves, i, per tant, centres també nous. Els més imminents a la vila són els que s'han de començar a construir a Santa Clotilde. Són una escola de primària i un institut, pels quals l'ajuntament ja ha cedit els terrenys municipals corresponents. El regidor d'educació, Francesc Oliva, demana que la seva construcció sigui “urgent”.

 

Sobre l'inici del curs, que va tenir lloc ahir, fonts municipals asseguren que va transcórrer amb normalitat absoluta. Pel que fa al nombre d'alumnes, ha transcendit que aquest setembre n'hi ha 400 més respecte el curs anterior. El regidor ha reconegut que s'inicien les classes d'enguany amb aules prefabricades, amb barracons, els quals estan situats a l'escola Pere Torrent.

 

Francesc Oliva explica que, enguany, a Lloret, com a tot arreu, la gran novetat és la sisena hora que fa allargar les classes de les dotze a la una del migdia.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist