18 C
Blanes

Més de 4.000 vacunes contra la grip entre Lloret i Tossa

L'ambulatori de Lloret de Mar repartirà més de 4.000 vacunes aquests dies, en motiu de la campanya antigripal. Ha començat aquesta setmana i s'allarga tot un mes. Així, la població que pertany a un grup de risc té temps per vacunar-se contra el virus de la grip. Els grups de risc són, sobretot, persones grans, […]

Darreres Notícies

L'ambulatori de Lloret de Mar repartirà més de 4.000 vacunes aquests dies, en motiu de la campanya antigripal. Ha començat aquesta setmana i s'allarga tot un mes. Així, la població que pertany a un grup de risc té temps per vacunar-se contra el virus de la grip. Els grups de risc són, sobretot, persones grans, dones embarassades i els afectats amb malalties cròniques.

 

circo de las estrellas

En aquests grups, s'hi ha d'incloure les persones que es consideren personal de risc, com els que treballen en hospitals, o les que proporcionen servei a la comunitat, com policies, bombers i mestres, entre altres. Els centres d'atenció primària proporcionen vacunes contra la grip. Estan inactivades i fan que el cos de la persona generi defenses concretes contra el virus.

 

Tot i que la vacuna no garanteix el fet de no agafar la grip, el cert és que, en la major part dels casos, serveix per reduir la virulència del virus. La vacuna de la grip és del tot gratuïta. El telèfon de l'ambulatori de Lloret és el 972 37 29 09. Tinguin en compte que la campanya, que ha començat aquest dilluns, acaba el 17 de novembre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist