21 C
Blanes

Més de 70 persones opten per conrear horts a Can Ribalaigua de Lloret.

Els accessos a la zona on s'han de fer els horts estan realitzats, el terreny ja és a punt i només cal realitzar el projecte executiu i adjudicar-lo. Segons el Regidor d’Obres i Serveis de l'Ajuntament, Josep Teixidor, no es tracta d’una obra complicada, però no es volen limitar a parcel·lar els horts, sinó donar-los […]

Darreres Notícies

Els accessos a la zona on s'han de fer els horts estan realitzats, el terreny ja és a punt i només cal realitzar el projecte executiu i adjudicar-lo.

Segons el Regidor d’Obres i Serveis de l'Ajuntament, Josep Teixidor, no es tracta d’una obra complicada, però no es volen limitar a parcel·lar els horts, sinó donar-los la màxima qualitat.  

circo de las estrellas

Com dèiem, aquest projecte s’està fent realitat per la demanda veïnal, una bona prova és que hi ha més de 70 sol·licituds en llista d’espera, una xifra que supera el nombre d’horts que es crearan, per tant, una part s’hauran de sortejar entre els demandants. 

Segons fonts municipals, una part dels horts s’adjudicaran per sorteig, i l’altra part en funció a una puntuació que s’atorgarà a pagesos i a persones jubilades.

 

Es preveu que els 70 horts urbans de Can Ribalaigua estiguin enllestits a finals d’enguany.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist