22 C
Blanes

Més parades que mai a la Fira del Llibre i la Rosa

Unes 50 parades de llibres i roses ocupen, al llarg de tot el dia, el passeig Verdaguer. És l'escenari principal del Sant Jordi a Lloret, que compta amb moltíssimes persones que passegen, remenen i trien. Segons els organitzadors, la diada d'avui no sembla un dilluns laboral, sinó un dia festiu per la concurrència de públic. […]

Darreres Notícies

Unes 50 parades de llibres i roses ocupen, al llarg de tot el dia, el passeig Verdaguer. És l'escenari principal del Sant Jordi a Lloret, que compta amb moltíssimes persones que passegen, remenen i trien. Segons els organitzadors, la diada d'avui no sembla un dilluns laboral, sinó un dia festiu per la concurrència de públic. La bonança del temps també és un element a tenir en compte.

 

circo de las estrellas

Segons el tècnic municipal, Jorge Pasqual, enguany hi ha 50 parades, 14 més que l’any passat, en què Sant Jordi va caure en diumenge. Per tant, es registra enguany una participació superior. Les parades les col·loquen botigues, però també entitats i partits polítics, motivats, principalment, per la proximitat de la campanya electoral.

El president de l'Associació Popular d'Amics de la Cultura, Josep Blanc, explica que és una fira “molt participativa”, i no només comercial, sinó també “cívica”. L'entitat es va encarregar, 27 anys enrere, d'organitzar per primera vegada la Fira del Llibre i la Rosa a Lloret. Va tenir la plaça de l'Església, com a primer emplaçament i al llarg de molts anys. Degut a l'afluència de parades, el certamen s'ha trasllat al passeig Verdaguer des de l'any passat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist