Dimecres, 20 gener 2021
11.7 C
Lloret de Mar
Turistes sense samarreta

El MILLOR critica la inoperància del govern davant la prostitució i el soroll

La solució, segons el MILLOR, passa en invertir més en seguretat i en la contractació d’agents cívics.

Turistes sense samarreta

Darreres Notícies

El Govern prorroga dues setmanes més totes les restriccions vigents

Es manté el confinament municipal i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana

Max Illa (Bella Dolores) demana unitat al sector i que “no rebenti preus” al 2021

El Bella Dolores és un dels 10 allotjaments que hi ha oberts aquests dies a Lloret de Mar.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

Els alumnes dels cicles formatius del Coll i Rodés fan plats per emportar

Es tracta d'una prova pilot, que només s'adreça al professorat. Però, per la bona acollida que té, es plantegen obrir-ho al públic de fora.

El CH Lloret suma la segona victòria de la temporada, en guanyar l’Igualada (5-3)

Els homes de Xavi Albet van ser els vencedors d’un partit molt igualat, amb emoció fins al final i que va deixar un gran gol de Marc González.

El Moviment Independent de Lloret (MILLOR) denuncia la inoperància de l’equip de govern per solucionar els problemes de convivència que, segons afirmen, s’estan produint al municipi durant tot l’estiu. El portaveu, Marc Fuertes, assegura que han rebut una gran quantitat de queixes dels veïns per diferents temes, entre els quals remarca el soroll que fan alguns grups de turistes a les nits i l’alta presència de prostitució a l’avinguda Just Marlès.

Segons Fuertes, són factors que afecten de manera negativa a la imatge de Lloret, perquè els visitants se’n van amb una mala experiència. De fet, el MILLOR manifesta que el soroll que provoquen alguns grups a les nits també molesta a altres turistes. Davant d’això, el partit manifesta el seu malestar per la manca de solucions per part de l’equip de govern davant de fets que, a ulls del principal grup de l’oposició, són intolerables.

El líder del MILLOR ha argumentat que, segons ells, la solució passa en invertir més en seguretat i en la contractació d’agents cívics que se centrin en controlar, sobretot, la prostitució i el soroll que provoquen els turistes a hores intempestives.

A la nota de premsa difosa pel MILLOR, el partit conclou que entén que Joan Gou decidís deixar el seu càrrec com a regidor.

Des de la ràdio també ens hem posat en contacte amb l’equip de govern i, de moment, han declinat fer declaracions al respecte.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.