25.6 C
Blanes

Millores definitives en els camins de ronda de Lloret per al 2007

Adequaran i milloraran els camins de ronda de Lloret durant l'any 2007. Amb aquesta previsió treballa l'ajuntament, que anuncia que està a punt de rebre el projecte per completar el camí de ronda entre la Dona Marinera i la platja de Fenals. També estan avançats els tràmits referits a l'altra part de la costa lloretenca, […]

Darreres Notícies

Adequaran i milloraran els camins de ronda de Lloret durant l'any 2007. Amb aquesta previsió treballa l'ajuntament, que anuncia que està a punt de rebre el projecte per completar el camí de ronda entre la Dona Marinera i la platja de Fenals. També estan avançats els tràmits referits a l'altra part de la costa lloretenca, en el tram comprès entre Sa Caleta i Cala Trons.

 

circo de las estrellas

Aquí el camí de ronda existeix, però s'hi faran obres per tal que inclogui dos recorreguts, un dels quals serà accessible per a les cadires de rodes. El regidor de medi ambient, Josep Teixidor, afirma que “els camins de ronda els tindrem, d’aquí a pocs temps, millorats, i han de ser, efectivament, un atractiu turístic de primer ordre”. La previsió per al tram sud, el de Fenals-Cala Banys, és que les obres comencin al mes de gener o febrer.

 

Estan pressupostades amb 600.000 euros, xifra que no inclou les modificacions que s'hi hauran de fer per tal d'adaptar el recorregut del camí de ronda a les propietats existents. La topografia també és una altra dificultat en aquest tram de la costa. L'altre projecte, el que comprèn la part nord de la costa lloretenca, està valorat en uns 300.000 euros. Les obres començaran, després que l'ajuntament tingui el projecte i adjudiqui els treballs a través d'un concurs públic.

 

Es calcula que tot plegat ha de passar a principis de l'any que ve, és a dir, en poc temps. L'ajuntament considera que els camins de ronda són un patrimoni prou important que s'ha de posar a l'abast de veïns i de turistes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist