18 C
Blanes

Millores en el servei de taxis a Lloret de Mar

Els taxistes de Lloret han signat un conveni amb l'ajuntament per tal de millorar el servei i tracte amb el client. Una de les novetats més destacades és que el col·lectiu es compromet a traslladar fins a 6 malalts de càncer al dia a qualsevol centre de Catalunya. És un servei que finança la seguretat […]

Darreres Notícies

Els taxistes de Lloret han signat un conveni amb l'ajuntament per tal de millorar el servei i tracte amb el client. Una de les novetats més destacades és que el col·lectiu es compromet a traslladar fins a 6 malalts de càncer al dia a qualsevol centre de Catalunya. És un servei que finança la seguretat social, i que proporciona Ràdio Teletaxi. Per tant, per l'usuari, pel malalt, el cost és zero.

 

circo de las estrellas

El conveni també recull que el col·lectiu de taxistes, que a Lloret compten amb 40 llicències en actiu, disposi d'una centraleta les 24 hores, amb dues persones que atenen les trucades amb diferents idiomes.

 

Per la seva banda, l'ajuntament ha ofert un local situat en el parquing de la Costa d'en Carbonell on s'instal·larà la oficina. La iniciativa suposa més avantatges i millores per al sector, i també els proporciona més seguretat, una demanda dels taxistes.

 

El col·lectiu es mostra satisfet per l'acord, del qual destaca que garanteix el transport dels malalts, que considera que era una assignatura pendent a Lloret. També valora especialment el fet de tenir una centraleta per atendre les trucades i fer les reserves.

 

Un altre aspecte a destacar és que s'incrementa amb una el nombre de parades de taxis a Lloret. N'hi ha al passeig marítim, a la terminal provisional d'autobusos i a la riera. I ara n'hi ha una quarta a Fenals, concretament a l'avinguda Amèrica, un emplaçament que es considera idoni per la zona.

 Arran d'aquest conveni i d'altres innovacions executades anteriorment, es considera que el servei de taxi a Lloret és pioner. El col·lectiu assegura que és cert i que es dedica, únicament, a aplicar de seguida les novetats que incorpora la llei del taxi. Per exemple, el col·lectiu s'ha constituït en empresa, en societat limitada, entre altres coses.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist