22.2 C
Blanes

Moda i rebaixes d’estiu

Animació comercial màxima, aquest cap de setmana, a Lloret. Dissabte se celebra la Passarel·la de Moda, amb la participació de 12 botigues. I diumenge, la botiga al carrer, en què cap a un centenar d'establiments oferiran els seus estocs a preus ajustats aprofitant el final de les rebaixes d'estiu. Donats els precedents d'una iniciativa i […]

Darreres Notícies

Animació comercial màxima, aquest cap de setmana, a Lloret. Dissabte se celebra la Passarel·la de Moda, amb la participació de 12 botigues. I diumenge, la botiga al carrer, en què cap a un centenar d'establiments oferiran els seus estocs a preus ajustats aprofitant el final de les rebaixes d'estiu. Donats els precedents d'una iniciativa i de l'altra, s'espera, a la vila, una gran afluència de públic.

 

circo de las estrellas

En el cas de la passarel·la de moda, es duu a terme per segona vegada. Les botigues apuntades, el doble de l'any passat, avançaran les tendències de la tardor-hivern. La passarel·la és una manera de donar a conèixer el comerç local, definit pel regidor Víctor Llasera com “de prestigi, variat i amb un bon producte” que permetrà oferir una passarel·la “digna”.

 

Està prevista per dissabte, a la plaça de la vila, a partir de les 10 de la nit. L'endemà diumenge, tot el centre de Lloret s'omplirà de parades amb productes molt rebaixats. L'ajuntament espera que s'hi apunti un centenar de comerços d'arreu de la vila, no només del casc antic. Víctor Llasera explica que l'edició d'estiu de la botiga al carrer és tot un èxit, ja que reuneix molts compradors.

 

La passarel·la de moda es farà dissabte, 25 d'agost. Està previst que comenci a les 10 de la nit, a la plaça de la vila. L'accés és gratuït i la retransmetrà, en directe, Canal Català. Mentre que la botiga al carrer, que arribarà a la 9ena edició, es duu a terme tot el dia. De les 10 del matí a les 10 de la nit, en espais cèntrics com els carrers Sant Pere, de la Vila, Venècia, i les places de l'Església i Pifarrer. 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist