22.2 C
Blanes

Molt més que un concert musical

El festival de grups clònics de música de Lloret arriba al seu final. L'últim concert és aquest divendres, on la formació imitada són The Blues Brothers. Segur que han vist la pel·lícula.   La protagonitzen dos amics, uns autèntics gamberros, que viuen una trama delirant i divertida. El millor de tot són les cançons i […]

Darreres Notícies

El festival de grups clònics de música de Lloret arriba al seu final. L'últim concert és aquest divendres, on la formació imitada són The Blues Brothers. Segur que han vist la pel·lícula.

 

circo de las estrellas

La protagonitzen dos amics, uns autèntics gamberros, que viuen una trama delirant i divertida. El millor de tot són les cançons i els números musicals, que interpreren artistes de primera com Aretha Franklin, James Brown o Ray Charles, entre altres. Tot això, que no és poc, és el que intenten condensar, en un espectacle, els catalans The Blues Brothers Show.

 

Ja poden imaginar que imitar els Blues Brothers no és gens fàcil. Els seus clònics no només han de mimetitzar la música i el seu ritme trepidant, sinó també l'estil de vida i un humor absurd, segons ha explicat el cantant Keko Pujol.

 

Els clònics The Blues Brothers Show són catalans i fa temps que es van crear, en honor als protagonistes de la pel·lícula, que data de l'any 1980. Els seus membres, que són 8, han anat variant. D'original, només queda el guitarrista. Ell i la resta formen una banda d'allò més completa musicalment. Hi ha un bateria, un baix, un guitarra, un trompeta, un trombó, un saxo, un cantant, un teclista i fins i tot un actor.

 

L'espectacle, que serà molt més que un concert musical, és aquest divendres, 31 d'agost. L'hora i el lloc són els de sempre. A dos quarts d'11 de la nit, a la roca d'en Maig. L'accés és gratuït.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist