26.4 C
Blanes

Mor el cap de la Policia Nacional de Lloret

El cap de la Policia Nacional de Lloret de Mar, Ángel López González, ha mort a Zamora en un accident de trànsit, que va tenir lloc dilluns. Àngel López González circulava per una carretera, conduint una motocicleta. Va xocar, per causes que no se saben, contra un cotxe. Ell va quedar ferit greu i la […]

Darreres Notícies

El cap de la Policia Nacional de Lloret de Mar, Ángel López González, ha mort a Zamora en un accident de trànsit, que va tenir lloc dilluns. Àngel López González circulava per una carretera, conduint una motocicleta. Va xocar, per causes que no se saben, contra un cotxe. Ell va quedar ferit greu i la conductora del cotxe, il·lesa.

circo de las estrellas

 

Un helicòpter es va emportar el cap policial a l'hospital Virgen de la Concha de Zamora. Els metges que el van atendre no van poder fer res per salvar-li la vida i va morir poques hores després.

 

Ángel López González, que tenia 53 anys, estava al capdavant de la comissaria des del febrer de l'any passat. El 1990 va arribar a Lloret on va desenvolupar tasques diverses a la comissaria de la Policia Nacional.

 

Es trobava en un municipi de Zamora des del primer d'agost per vacances, ja que era el seu poble natal. Allà el van enterrar ahir dimarts. Es preveu fer una missa la setmana que ve a Lloret, on hi assistiran la família i autoritats.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist