25.6 C
Blanes

Mozart, Bach i Haydin

Música clàssica popular i adequada a totes les oïdes i preferències. Això és el que promet el concert que divendres ocuparà l'interior de l'ermita de Santa Cristina. La proposta tanca el cicle d'estiu que ha programat l'Obreria. Cada any es caracteritza per oferir dues actuacions a l'aire lliure i la tercera a dins. El motiu […]

Darreres Notícies

Música clàssica popular i adequada a totes les oïdes i preferències. Això és el que promet el concert que divendres ocuparà l'interior de l'ermita de Santa Cristina. La proposta tanca el cicle d'estiu que ha programat l'Obreria. Cada any es caracteritza per oferir dues actuacions a l'aire lliure i la tercera a dins. El motiu és la metereologia variable del mes d'agost, segons ha explicat l’obrer major Salvador Palaudelmàs.

 

circo de las estrellas

El concert de divendres consisteix en un quartet de corda, un tipus de música adequada a l'acústica de l'ermita de Santa Cristina. Començarà a dos quarts d'11 de la nit. Les entrades valen 15 euros i les poden comprar al departament de Cultura.

 

Recordem que les dues actuacions anteriors -tot un èxit- han estat un concert de jazz caribeny amb la Selva Big Band i la presentació del disc ‘Vola’m a sa lluna’ del menorquí Cris Juanico.

 

En un altre ordre de qüestions, Salvador Palaudelmàs ha recordat la ruta que van fer, en una goleta del segle XIX, per la Mediterrània. Ha destacat que el viatge els ha permès descobrir que el culte de Lloret per Santa Cristina prové d'Itàlia, a través de les rutes marítimes establertes entre les dues costes.

 

Representants de l'Obreria, juntament amb membres de l'ajuntament i veïns de Lloret, van passar uns dies del mes de juliol navegant pel Mediterrani, resseguint la ruta que feien els antics mercaders. Entre altres indrets, van visitar el port de Santo Stefano, Còrsega i Sardenya.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist