21.5 C
Blanes

Música clàssica andalusa a l’Espai XXS

Música clàssica andalusa, apta per a tots els públics. Això és el que donarà de si el concert que aquest dissabte omplirà l'espai XXS amb un duet de guitarra i piano. Els seus artífexs són els sevillans germans Cuenca, que aprofitaran la seva visita a Lloret per a presentar el seu disc titulat “Aromas de […]

Darreres Notícies

Música clàssica andalusa, apta per a tots els públics. Això és el que donarà de si el concert que aquest dissabte omplirà l'espai XXS amb un duet de guitarra i piano. Els seus artífexs són els sevillans germans Cuenca, que aprofitaran la seva visita a Lloret per a presentar el seu disc titulat “Aromas de Andalucía”.

 

circo de las estrellas

Un dels responsables, Francisco Cuena, explica que el seu repertori està format per temes propis i peces clàssiques de mestres com Albèniz, Falla, Rodrigo o Granados. L'objectiu és ampliar el nombre de peces escrites per a guitarra i piano, que no sovintegen.

 

La proposta arriba, doncs, aquest dissabte a l'espai XXS. L'entrada val 12 euros. La poden adquirir de forma anticipada al departament de cultura o a la mateixa taquilla del Casal de l'Obrera. Als músics se’ls coneix com a ‘Duo Cuenca’ i han actuat en auditoris a Nova York o el Nacional de Madrid.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist