5.5 C
Lloret de Mar

Narcís Ferrer: “El turisme fa temps que no està al cap dels líders polítics catalans i ha de tornar-hi a estar”

El director de l'Agència Catalana de Turisme ha participat a l'Esmorzar de Turisme de la Fundació Climent Guitart, aquest dimecres al matí.

Esmorzar de Turisme amb Narcís Ferrer
Esmorzar de Turisme amb Narcís Ferrer

Darreres Notícies

Amb l’objectiu d’escoltar el territori, el nou director de l’Agència Catalana de Turisme de Catalunya, Narcís Ferrer, ha estat a Lloret aquest dimecres al matí. Fa només dos mesos que va prendre possessió del càrrec i ha volgut conèixer de primera mà les experiències i necessitats dels empresaris lloretencs.

servicios profesionales jimenez

Ho ha fet en el marc dels Esmorzars de Turisme que organitza la Fundació Climent Guitart. Narcís Ferrer assegura que aquest tipus de trobades sempre són molt interessants per treballar tots en una mateixa línia. És bàsic per aconseguir que el turisme torni a estar al cap dels líders polítics catalans, cosa que no passa des de fa temps.

“Fa molt temps que el turisme no està al cap dels líders polítics catalans i hem de tornar a fer entendre que el turisme ho és tot”

A la seva visita, Narcís Ferrer ha presentat el sistema integrat de màrqueting turístic de Catalunya, que pretén trobar la manera més eficient d’invertir els diners públics que es destinen al màrqueting.

“El sistema integrat de màrqueting turístic de Catalunya vol dir que hem de posar-nos d’acord per fer que els diners públics que es gasten en màrqueting siguin més eficients”

Narcís Ferrer

A banda de fer promoció de Catalunya, l’Agència Catalana de Turisme es dedica a escoltar els diferents mercats del món per saber quines són les seves preferències.

Esmorzar de Turisme amb Narcís Ferrer
Esmorzar de Turisme amb Narcís Ferrer

En aquest sentit, ara mateix hi ha diferents aspectes que cal tenir en compte: per exemple, que la improvisació no tindrà un paper rellevant en els propers mesos i que els destins més escollits per als visitants seran els que generin confiança, seguretat i benestar.

“La improvisació és un valor que va a la baixa a curt termini, aquests propers mesos la gent farà estades curtes improvisades, però viatjarà per una motivació”

Narcís Ferrer

Narcís Ferrer ha apuntat que hi ha destins de llarga distància que tardaran a venir, com el mercat rus. I també ha assegurat que les 4D que marcava el pla de màrqueting turístic de Catalunya per als anys 2018-2022 estan més vigents que mai: Desconcentració, Desestacionalització, Diversificació i augment de Despesa.

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha fet una valoració molt positiva de la visita del director de l’Agència Catalana de Turisme.

“És molt interessant comptar amb el seu suport del director de l’Agència Catalana de Turisme i que tingui presents les necessitats de Lloret a l’hora de prendre decisions”

Jaume Dulsat

La presidenta de la Fundació Climent Guitart, Cristina Cabañas, ha apuntat que era interessant convidar Narcís Ferrer ara que ha començat a exercir el càrrec -fa dos mesos- perquè tingui en compte Lloret de Mar com a una de les principals destinacions turístiques de Catalunya.

“Era molt important que vingués a Lloret, conegués la fundació i, sobretot, que pensés en Lloret de Mar com a un dels principals destins turístics de Catalunya”

Cristina cabañas

L’esmorzar de turisme s’ha fet aquest matí, a l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort.

La propera activitat de la Fundació Climent Guitart serà el Sopar de Dones Solidàries, que se celebrarà el 2 de desembre.

spot_img

El + Vist