21.8 C
Blanes

Neix el Civic Espai, un nou centre de participació i de trobada per a tots els lloretencs

Demà neix oficialment a Lloret el CIVIC ESPAI. L'ha creat l'àrea de participació ciutadana amb la voluntat que sigui una eina de cohesió social. Es parteix de la premissa que la participació en la vida municipal permet la integració i la cohesió social per això els centres cívics de Can Carbó i el Molí es […]

Darreres Notícies

Demà neix oficialment a Lloret el CIVIC ESPAI. L'ha creat l'àrea de participació ciutadana amb la voluntat que sigui una eina de cohesió social. Es parteix de la premissa que la participació en la vida municipal permet la integració i la cohesió social per això els centres cívics de Can Carbó i el Molí es convertiran en el punt neuràlgic de la iniciativa.

Seran doncs a partir de demà i dues tardes a la setmana, un espai de participació ciutadana. Segona ha afirmat Ignasi Riera, regidor de Governació, es tracta d’un punt de participació i de trobada per la ciutadania lloretenca.

circo de las estrellas

La iniciativa s'ha pensat per adreçar-la inicialment a les dones perquè segons ha explicat el regidor es considera que són el col·lectiu més acostumat a incentivar la resta de la família.

Inscrit dins el Pla d'Acollida que està treballant la regidoria de Benestar i Família el projecte es presenta demà a dos quarts de quatre de la tarda al centre Cívic de Can Carbó i divendres al centre cívic del Molí. El portarà  a terme l'Associació de la Dona Activa. Els dilluns i dimecres seran al del Molí i els dimarts i dijous al de Can Carbó.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist